Maak kennis

Mijn naam is Leonie Rolink. Zonder (voor)oordelen met mensen het gesprek aangaan en echt luisteren naar wat ze zeggen. Onderzoekend en doorvragend. Respect en empathie zijn voor mij de basis. Met mijn intuïtie, vindingrijkheid en creativiteit zoek ik naar nieuwe mogelijkheden. Ik ben een bruggenbouwer en verbinder en weet dat mensen veel meer in huis hebben dan ze zelf denken. Ik gebruik mijn kennis en ervaring om mensen goed te begrijpen. Ik ben authentiek en zelfbewust. Ik reik op inspirerende wijze mensen de inzichten en ervaringen aan om hun unieke talenten te ontdekken, ontwikkelen en versterken. Vanuit hun bijdrage ervaren zij de betekenis van hun handelen en de zin van hun werk.

Ervaring

Ik heb veel ervaring als allround leidinggevende en verandermanager, (team)coach, adviseur en trainer. Ik heb gewerkt binnen de profit en de non-profit sector. Ik ben gecertificeerd Action Learning Coach en geaccrediteerd JTI/MBTI trainer en coach.

Wilt u graag meer over mij weten? Bekijken dan mijn LinkedIn profiel.

Wat doe ik?

Ik haal het beste in mensen en organisaties naar boven door hen bewust te maken van de kracht van de keuze.

Voor u?

Ik gebruik meerdere invalshoeken om mijn cliënt te helpen, lees meer over mijn aanpak:

De kracht van de keuze