Referenties

Leonie heeft zich ontwikkeld van allround en ervaren leidinggevende bij Fokus naar zelfstandig gevestigd individuele en team-coach op diverse rollen, processen en problematiek met een sterk beroep op eigen verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en talenten. Ze is daarbij doelgericht en heeft oog voor de harde en zachte kant van ontwikkeling en bedrijfsvoering. Betrokken op mens en ontwikkeling.

Okko Jongsma, Bestuurder Fokus

De JTI vragenlijst en gesprekken die ik hierover met Leonie heb gehad leverden mij een helder en bruikbaar rapport op met herkenbare persoonlijke kwaliteiten,  zeer bruikbare inzichten, nuttige leerpunten en zinvolle overwegingen. Ik heb Leonie leren kennen als een uiterst sympathieke en bevlogen professional.

Ingrid de Groot

Ter voorbereiding op mijn sollicitaties heb ik met Leonie uitgebreid gesproken om inzicht te krijgen in wat mij energie geeft in het werk. Aan de hand van mijn profiel heeft Leonie een rapport opgesteld. Door de gesprekken heb ik een scherper beeld gekregen van waar ik goed in ben en hoe ik dat kan overbrengen tijdens sollicitatiegesprekken. Ik heb haar ervaren als open, eerlijk, empathisch en scherpzinnig.

Petra

In de rol van Action Learning coach heb ik Leonie ervaren als een gedreven professional die zonder het doel uit het oog te verliezen weet te anticiperen op wat de groep vraagt. De aanpak van Leonie laat iedere deelnemer vanuit zijn eigen talenten meewerken. Zij doet dit door deelnemers te leren zonder oordelen te luisteren en een reactie uit te stellen. De deelnemers leren de probleemstelling helder te formuleren en tot een gedragen oplossing te komen. Wederzijds vertrouwen is hersteld. Het resultaat is (intrinsiek) gemotiveerde teamleden die verantwoordelijkheid nemen voor de opgaven van het team.

       Dienan Zwaans-van der Ven, adviseur P&O

De kracht van de keuze